Evo Kako Izgubiti Težinu Hodom Za 21 Dan

28 April 2018

U danu i dobu u kojem većina od nas ostane stacionarna i inertna, moramo znati neke trikove za zdrav život. Dok veliki broj ljudi u zapadnom svijetu nastoji izgubiti omjer mišića i masti i povećati mišiće, veliki dio nas se obično ne pridržava naših planova. To je razlog što je ovaj osnovni 20-minutni dnevni aranžman za šetnju prikladan za sve učenike.

Za primarnu sedmicu posvetite pet minuta rano ujutro i tokom večeri šetnji. Kako dani prolaze, povećajte vrijeme za šetnju za dvije minute. Na treći dan svakih 9 minuta počinje početak i kraj dana. Dakle, prije završetka prve sedmice, trebali biste proći oko 17 do 20 minuta jednom prema početku i jednom prema kraju.

Tako je u 2. sedmici glavni dan 2 minute jednostavne šetnje, nakon 10 minuta brze šetnje i još 2 minute jednostavne.

2. dan u sedmici 2 je 20 minuta izravne šetnje kad god u danu, 3. dan je 5 minuta jednostavne šetnje. Dan 4 uključuje 20 minuta izravne šetnje kad god u danu koji je najprikladniji, 5. dan, biti još 5 jednostavnih, 15 brzih i 5 jednostavnih. Dan 5 je 20 minuta izravne šetnje opet i 6. dan je 5 minuta jednostavnih, 18 minuta brze i 5 minuta jednostavne još jednom.

Sedmica 3 je mjesto u kojem je uključen segment kvalitete. Kada se završi sedmica 1, možete započeti s ovim praksama šetnje svaki dan. Na primarnom danu 3. sedmice, šetajte ovdje i tamo rasporedu stubišta 10 minuta i nakon toga 2 minute jednostavne šetnje. Dan 2 je 20 minuta izravne šetnje. Dan 3 u sedmici 3 je 12 minuta, a stubište je zauzelo 2 minute brzog hodanja. Dan 4 je 25 minuta izravne šetnje i dva rasporeda od 12 quatova. Dan 5 je 20 minuta na stepenicama i 3 minute jednostavne šetnje. Dan 6 je 25 minuta izravne šetnje, a posljednji i zadnji dan je 20 minuta brzog hoda koji je zauzeo za 3 minute jednostavne šetnje.

Izvor slika: worldfactsftw.com

Evo Kako Izgubiti Težinu Hodom Za 21 Dan
1
Komentari
Neueste Artikel